Actie nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de acties en persoonlijk worden uitgenodigd. Wij zullen u op de hoogte houden van de nieuwste acties welke er zijn in Wierden in samenwerking met de Supermarkt.


Deelnemende winkeliers

De speelgoedwinkel van Wierden

Algemene voorwaarde

• Bij elke €10,-* aan boodschappen ontvangt u bij Jumbo Dikkensweg Wierden in de periode van maandag 3 juni  t/m zondag 14 juni 2019 één gratis Voorjaars Voordeelsticker.
• Eén volle Voorjaars Voordeelkaart geeft recht op €5,- directe kassakorting bij de filialen van een van de deelnemers in Wierden genoemd op deze voordeelkaart. Deze korting is geldig op aangeboden producten en behandelingen, niet in combinatie met andere acties en afgeprijsde artikelen.
• U kunt maximaal één volle Voorjaars Voordeelkaart inleveren bij elke €25,- die u bij de Wierdense filialen van één van de deelnemers besteedt. Deze korting is stapelbaar en geldig t/m 31 juli 2019. Zie kortingsstaffel hiernaast.
• Alleen volle Voorjaars Voordeelkaarten worden geaccepteerd.
• Voorjaars Voordeelkaarten zijn niet inwisselbaar voor contanten.
• Actievoorwaarden kunnen per winkelier verschillen. Vraag naar de voorwaarden. 
• Niet inleverbaar bij Jumbo Dikkensweg Wierden

* Dit bedrag is exclusief door de wet van acties uitgesloten productgroepen “tabak, slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingvoeding t/m 1 jaar, beltegoeden, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels,  brandstoffen, boeken en toegangskaarten) betaald en uit te keren statiegeld en emballage.

 

 

 

Minimale besteding

Maximale korting

Aantal kaarten

€ 25,-

€ 5,-

1 kaart

€ 50,-

€ 10,-

2 kaarten

€ 75,-

€ 15,-

3 kaarten

€ 100,-

€ 20,-

4 kaarten

€ 125,-

€ 25,-

5 kaarten

€ 150,-

€ 30,-

6 kaarten

etc.

etc.

etc.